Суцільні купальники Bonprix

Суцільні купальники Bonprix подумають про всіх, незалежно від віку та типу фігури. Це німецька компанія з доставки поштою, яка сьогодні дуже вітається. Завдяки цьому кожен може легко і комфортно купити купальники з будь-якого місця.

Суцільні купальники Bonprix відрізняються не тільки своєю якістю, але й дуже різноманітним асортиментом і ціновим діапазоном. Асортимент, який думає і про дівчат, не тільки в плані моделей купальників в цілому, але і в плані ціни. Суцільні купальники Bonprix порадують як фінансово, так і широким вибором. З різнобарвної і однотонної палітри суцільних купальників вибрати одну модель нелегко, але завдяки вигідній ціні можна придбати відразу дві і більше штук. Зрештою, цільні купальники є не тільки незамінною частиною літнього гардеробу, але й пропонують використовувати цілий рік, будь то відвідування громадського басейну, перебування в спа-салоні або відпочинок у відпустці та відвідування басейну готелю. , і т. д. Суцільні купальники Bonprix запам’ятаються жінкам, які люблять класичні моделі, а також тим, хто віддає перевагу актуальним трендам, а також спортивні або ефектні речі з підтягуючим ефектом.

Модні купальники на тязі рожевого кольору

Купальники з підтягуючим ефектом. З формувального матеріалу. Регульовані бретелі, знімні м’які чашки, підкладка в області грудей і гумка під грудьми. Оборки в області декольте із золотими деталями можна налаштувати індивідуально.

Ціна на момент огляду: 605 Грн

Синій купальник з візерунком із міцного матеріалу

Суцільні купальники з надтягуванням, виготовлені з екологічно чистих купальних костюмів, є сучасними, позачасовими та дуже зручними. Стильні купальники, оживлені принтом, забезпечують комфорт. Вони не обмежують пересування у воді та на суші.

Ціна на момент огляду: 529 Грн

Купальники з м’якими вбудованими чашками в сучасному принті

Суцільний купальник сучасного квіткового візерунка зручного крою. З невеликим збором спереду, інтегрованими м’якими чашками, підкладкою в області грудей і еластичною гумкою під грудьми.

Ціна на момент огляду: 408 Грн

Купальник Bonprix з малюнком і вишуканою шнурівкою

Бажаєте поповнити свій гардероб цікавою і водночас практичною моделлю купальника? Вам потрібен суцільний одяг із комфортом, але вражаючого крою? Тоді ця модель вам сподобається.

Ціна на момент огляду: 347 Грн

Сучасні та практичні купальники для схуднення у квітковий візерунок

Ви оціните купальник для схуднення Level 1 із сучасним незмінним візерунком як за зручний крій, так і за сам ефект. Купальники з ефектом схуднення закриваються ззаду на металеву пряжку. Бретелі гнучкі і регулюються ззаду.

Ціна на момент огляду: 1 211 Грн

Трендовий купальник з рюшами і перехрещеними лямками на спині

Чарівний купальник з рюшами і перехрещеними лямками на спині виготовлений з якісного, зручного і швидковисихаючого матеріалу. Сучасні купальники мають V-подібний виріз спереду.

Ціна на момент огляду: 877 Грн

Сучасний підтягнутий купальник з поясом і декоративною пряжкою

Як вирішити ситуацію, щоб можна було без будь-яких обмежень насолоджуватися купанням і взагалі перебуванням у воді, а особливо на суші? Боїтеся сезону купальників і постійного стеження за фігурою, втягування живота тощо? Вам подобаються позачасові та надзвичайно зручні речі?

Ціна на момент огляду: 983 Грн

Суцільнокроєний купальник в сучасну смужку

Насолоджуйся літом не тільки в купальнику, а й без сором’язливості та турбот. Більше не потрібно втягувати животик і стежити за собою. Жити повним життям. Побалуйте себе цим зручним суцільним купальником з натяжкою. Вони додають свіжий і молодий вигляд. У них ви почуватиметеся комфортно та привабливо.

Ціна на момент огляду: 1 211 Грн